Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Кортни Кокс се завръща в Писък

отпечатай новината

03.08.2020 17:48 | Видян 890 пъти

Кортни Кокс се завръща в Писък

Актрисата Кортни Кокс потвърди, че ще участва в новия филм под щампата "Писък". Звездата от "Приятели" ще се превъплъти в образа на Гейл Уедърс и в петото заглавие от култовия хорър франчайз, а компания пред камерата отново ще си прави с вече бившия си съпруг Дейвид Аркет.

Режисьори на "Писък 5" ще са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет, които създадоха успешния хорър "Готов или не", а сценарият е дело на Гай Базик и Джеймс Вандербилт.

Очаква се клапата на заглавието да щракне веднага, след като се даде зелена светлина за подновяване на снимачните процеси в Уилмингтън, Северна Каролина.

„Развълнуван съм да изиграя отново Дюи и да се събера с моето старо и ново семейство на „Писък“. Поредицата изигра голяма роля в живота, както на феновете, така и в моя собствен и нямам търпение да отдадем почит към наследството на Уес Крейвън (реж. на „Писък“).“, заяви неотдавна Дейвид Аркет по повод участието си в новия филм.

Първата продукция от поредицата направи световната си премиера през 1996 г. Следват още филми, създадени през 1997, 2000 и 2011-а.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !