Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дрю Баримор крои свое токшоу

отпечатай новината

04.08.2020 11:01 | Видян 1058 пъти

Дрю Баримор крои свое токшоу

Актрисата Дрю Баримор ще стартира поредица от дигитални проекти, подготвящи аудиторията за авторския й проект - бъдещо ежедневно токшоу.

45-годишната красавица, която ще е автор и водещ на „Шоуто на Дрю Баримор”, обяви, че поредица от онлайн предавания ще предшества премиерата на шоуто на 14 септември.

Освен с „Готварският клуб на Дрю“ и „Киновечер с Дрю“, звездата от „Ангелите на Чарли“ ще води фенове зад кулисите с „Изкуството на интервюто“ и „Създаването на шоуто на Дрю Баримор“.

Актрисата разкри плановете си да преведе хората през своето „пътуване“ от подготовката до старта на авторската си програма.

„Наистина се радвам на този дигитален свят, в който ще ви отведем. Аз се подготвям за всичко това от година. Започнахме през 2019-а, сега е 2020-а, много различна година. И с удоволствие ще разкажа за това дългогодишно пътуване, къде бяхме, къде сме сега и как стигнахме до там, където искахме да отидем. Отвъд най-смелите ми мечти беше да имам възможност за ежедневно токшоу. Наистина съм развълнувана и за мен е чест да го създам със Си Би Ес”, каза Баримор.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !