Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Професор Вучков в ново студио

отпечатай новината

25.01.2008 11:19 | Видян 3316 пъти

Професор Вучков в ново студио

Тази седмица стартира дългоочакваното предаване на професор Юлиан Вучков – „Времена и нрави” по ТВ2. Освен, че смени своя имидиж, телевизионната легенда и екипът му готвят поредната изненада за зрителите – ново и модерно студио. Там професор Вучков ще кани своите гости, ще разговаря със зрителите, и ще прави познатите на всички коментари.
Студиото се състои от три елемента – бюро, от което професорът ще води предаването си и ще комуникира на живо със зрителите, два дивана за гости и сцена с пиано, където музикалните участници ще могат да се изявяват. Проектът е на Павлина Коцева, арт директор на „Сървайвър:Експедиция Робинзон”, както и на множество реклами, сериали, филми и театрални постановки. „За този проект бяхме поканили едни от най-добрите дизайнери в България и мога да кажа, че всички предложения бяха страхотни, което направи избора ни много труден. Избрахме този вариант, защото според нас той най-много подхожда на професор Вучков. Надявам се, че и хората ще го оценят и ще им бъде приятно да гледат професора в новата атмосфера”, споделя Борислав Чучков, програмен директор на ТВ2.

Първите гости във „Времена и нрави” ще са циганският оркестър на Венци Такев, който се състои от 10 човека.
Какви други изненади е подготвил професорът и кои ще са първите теми, които той ще дискутира в ефира на ТВ2, зрителите ще могат да разберат утре вечер от 21:00 часа.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !