Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Тони Бракстън неразпознаваема в ново видео

отпечатай новината

05.08.2020 16:16 | Видян 1356 пъти

Тони Бракстън неразпознаваема в ново видео

Тони Бракстън се изгуби от общественото пространство. След като не бяхме чували нищо за нея близо 2 години, певицата обяви, че е издала нов сингъл. Това стана през април, точно по време на социалната изолация.

По всичко личи, че след като подписа с нов лейбъл, тя постепенно се завръща към сцената. Това личи и по нейния профил в Instagram, където тя споделя голяма част от ежедневието си.

Тези дни изпълнителката сподели видео , в което направо не можем да я познаем. Свикнали да я виждаме с доста грим, сега тя е без нищо и на пръв поглед дори може да ни стресне. Но целта на клипа ѝ е да покаже как се грижи за кожата на лицето си.
Кои са тайните за красота на Тони Бракстън?

Макар и без грим, изпълнителката е доста младолика. А това се дължи на специален уред, с който тя активира мускулите на лицето си.

„Ще бъда откровена с вас – това тук е вибратор, но аз му казвам ексфолиатор за лице“, казва тя.

След като Тони почисти хубаво грима си, нанася хидратиращ крем и използва вибратора за лице, за да може продуктът да попие в кожата и да подейства моментално.

„Понякога го слагам във фризера, за да изстине добре и втривам“, каза още Бракстън.

„Моята истинска тайна за красота? Вибратор! Използвам го само върху лицето си... честно!“, написа тя и показа и какви гримове използва.

През 2010 г. Тони Бракстън призна, че е диагностицирана с лупус. Заради болестта, по кожата на лицето и други части от тялото ѝ се появяват различни по големина петна.

Очаква се този месец певицата да пусне на пазара десетия си студиен албум.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !