Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Венета Райкова: Вече не вярвам в любовта

отпечатай новината

06.08.2020 09:12 | Видян 1507 пъти

Венета Райкова: Вече не вярвам в любовта

Тв водещата и писателка Венета Райкова сподели, че вече не вярва в любовта. Това признание тя направи покрай работата по новата й творба „Куклите“, която ще излезе на книжния пазар тази година.

Чаровната блондинка сподели откъс от книгата в социалните мрежи.

„И понеже преди години не можах да изживея една голяма моя любов, а вече не вярвам в любовта, днес ви споделям част от новата ми книга "Куклите", която ще излезе през есента:

"- Още го обичам, въпреки всичко! И минаха толкова години, откакто не съм го виждала и пак го обичам. Защо ми е да страдам толкова много, колко още мога да понеса?!

- Но като живееш без любов пак страдаш. А ако страдаш обичайки, това те извисява до по-високи нива на съзнанието и те прави творец. - беше продължил благо отец Борис. - Човек без любов познава само себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, за да опознаеш себе си, защото той е твоето огледало.

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкова по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е болезнено. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш ситуацията няма да израснеш, затова трябва да приемеш предизвикателството.", написа тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !