Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Защо Пайнер загуби един от най-атрактивните си певици?

отпечатай новината

07.08.2020 14:57 | Видян 1881 пъти

Защо Пайнер загуби един от най-атрактивните си певици?

От седмица насам най-актуалният въпрос в поп фолк средите е защо Мария, Малина и ДесиСлава изненадващо напуснаха „Пайнер“.

Всъщност въпросът не е зададен правилно! Динозавърките на чалгата не са „напуснали“, а са се пенсионирали, коментират техни по-млади и актуални колежки.

Застаряващите изпълнителки правилно са усетили, че е крайно време да дадат път на по-свежите имена в музикалния гигант. Те отдавна не са актуални - не само с песните си, но и по дискотеките, където не успяват да осигурят достатъчно публика.

„Ресторантьорите все по-рядко започнаха да канят Мария, ДесиСлава и останалите по-стари певици, тъй като не пълнят клубовете. Може би в крайна сметка те са се примирили, че има и по-атрактивни от тях и да решили да отстъпят“, коментират в поп фолк средите.

Решението на Мария, ДесиСлава и Малина да се оттеглят ще отрази положително не само на самите певици, които вече видимо не издържат на темпото на младите попълнения, но и на компанията.

„Пайнер“ отдавна имаше нужда да обере паяжините и да се отърве от прашлясалите си кадри, но явно от уважение към тях не им показваше вратата“, коментират в шоубизнеса.

Излиза, че слуховете за фалита на „Пайнер“ не само са силно преувеличени, но и точно обратното – компанията върви към своя апогей. От началото на година гигантът отваря нови студиа със свръх модерна техника, а във фирмата постъпват нови и нови изпълнители.

Неслучайно последните песни, които отлюспените певици на „Пайнер“ направиха, претърпяха пълен провал. В YouTube гледанията на клиповете им са нищожни, докато новите проекти на Ариа, Фики, Яница и Десита, например, оглавиха трендинг класациите за отрицателно време.

„Скъпи приятели, искам официално да ви информирам, че вече не съм част от „Пайнер”. Реших да продължа напред сама!“, съобщи ДесиСлава миналата седмица. А под поста й заваляха коментари, в които фенове й припомнят за последния й злощастен опит да „продължи сама“. Резултатът – 0 хитове, 0 участия и скорошно допълзяване обратно в компанията.

„Аз съм на 38 и взех решението в една от най-хубавите си години да сложа край на моите клубни изяви и да се разделя като цяло с музикалната сцена. По-добре е да се оттегля навреме, без да се превръщам в резил“, мъдро разсъждаваше Мария, напускайки компанията. По всичко личи, че певицата най-сетне е успяла да прозре дългогодишния застой в кариерата си, както и фактът, че всеки жалък по-нататъшен опит за пиар ще бъде неуспешен.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !