Откриват изложба с илюстраците на...

Богатото и разнообразно творчество на Дечко Узунов е...

Избягали кози в Оазис 1 в Пловдив

На кози, ходещи между етажите на жилищен комплекс в Оазис...

Как Мисис България стопи 60 кг

отпечатай новината

10.08.2020 10:53 | Видян 607 пъти

Как Мисис България стопи 60 кг

60 килограма за седем месеца свали Мисис България 2017 Ирина Белчева! Тя ражда дъщеря и син, но напълнява до незавидните 108 кг. С много воля, лишения, диети и упоритост Ирина се стопява до 48 кг и връща предишната си стройна фигура.

Преобразяването на най-красивата омъжена българка за 2017-а преминава през моменти. Белчева разкри душата си за най-големите изпитания и успехи, които бележат живота й през последните няколко години.

„Имах много тежки ситуации, в които съм била на ръба да се откажа. Няма да крия един от най-критичните моменти. Имах проблеми с косопад, защото в тази битка се стига до хормонални смущения. Взех мерки навреме и го преодолях, а силната ми вяра ме укрепи и изгради като по-сила личност! Имаше и плач, сълзи. Имаше букет от емоции. Но преодолях всичко успях!“, споделя Ирина.

Децата и съпругът й дават най-голяма увереност и подкрепа в битката с килограмите. Борба, която не предвещава никой заради спортуването още от ранна възраст и липсата на напълняване до първата бременност.

„Винаги съм поддържала стройна мускулатура. Занимавах се с плуване до късните ми тийнейджърски години. С фитнес, каланетика и народни танци също. Никога не бях пълна, но пo време на двете бременности, които се случиха през две години, аз драстично напълнях. Всичко започна преди първата бременност и продължи доста след втората“, откровеничи инж. Белчева, която от 2008 г. работи Министерството на енергетиката и отговаря за сигурността и контрола в енергоснабдяването.

Година след раждането на второто й отроче дъщерята Ирен, която е кака на по-малкия Кристиян, Ирина започва гладолечение по метода на Лидия Ковачева. Следват захранване и разделно хранене. После отново редуване, съпътствано с много спортуване и пиене на вода, пише „България Днес“.

Консумира изключително плодове и зеленчуци, не се храни полуфабрикати и вредни пакетирани храни.

„Изцяло съм изключила захарта, солта и брашното от менюто“, категорична е инж. Белчева и добавя, че вместо захар използва меда като неин заместител.

„Най-голямата ми мечта е Господ да ме дари с трето детенце. Ирен ще бъде в трети клас, а Кристиян в първи от есента и двамата искат братче или сестриче“, разкрива Ирина, която успешно съвместява отговорната работа в министерството, семейните задължения с двете й деца и поддържането на стегната фигyра след рекордното отслабване с 60 кг за 7 месеца.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !