Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Шарън Стоун: Смъртта ми ще е драматична

отпечатай новината

10.08.2020 10:28 | Видян 1543 пъти

Шарън Стоун: Смъртта ми ще е драматична

Животът на холивудската прима Шарън Стоун коренно се променил след изкарания от нея инсулт през 2001 година и тя станал друг човек, пише Контактмюзик.

"Когато ти се наложи отново да изградиш мозъка си, загърбваш миналото и взимаш по-добри решения", коментира екранната икона. По нейните думи й се наложило да дисциплинира мислите си. Стоун просто нямала време за губене с лоши помисли. Когато се обръщала назад във времето, тя се сещала за предишната Шарън, но тя в никакъв случай не приличала на днешната.

Животът на актрисата е бил изложена на сериозна опасност и е имала едва 1% шанс да оживее, тъй като е потърсила медицинска помощ прекалено късно. Стоун съветва всички дами веднага да отидат на лекар, ако изпитат непоносимо главоболие.

Самата тя посетила болница едва на третия или четвъртия ден след прекарания инсулт. "Много хора в моето положение умират. Аз самата имах минимален шанс да оживея, докато не ми беше направена операцията. Лекарите не знаеха дали ще остана жива в продължение на цял месец", спомня си холивудската звезда. На нея никой не й казал колко е сериозно състоянието й, прочела го в едно списание.

Шарън Стоун прогнозира, че смъртта й сигурно ще бъде "драматична и зловеща", след като три пъти се е доближавала твърде близо до края. 62-годишната актриса вече е преживяла три екстремни случки в близост до смъртта, включително масивен инсулт през 2001 г.

Тя каза пред вестник Сън: „Имала съм близки до смъртта преживявания. Вратът ми беше прерязан на шестнадесет инча от югуларната артерия от простор за пране, когато бях на 14 години. Бях ударена от мълния като тийнейджърка”. Шарън сравни удара, който претърпя през 2001 г., със „стрелба в главата“ и призна, че това я е оставило в безпомощно състояние.

Тя обясни: ''Говорът ми, слухът ми, ходенето ... всичко беше нарушено. Целият ми живот беше заличен. Мислех, че умирам дълго, дори след като започнах да се възстановявам”.
Междувременно Шарън, която има деца и внуци по-рано заяви, че възстановяването й от инсулта е помогнало да „дисциплинира“ ума си.

Тя каза: ''Когато стигнете до възстановяването на мозъка си, можете да направите по-добър избор…Ние наистина можем да изберем кои искаме да бъдем в живота и кариерата си”, зави актрисата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !