Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фицата строи театър в дома си

отпечатай новината

12.08.2020 13:40 | Видян 1071 пъти

Фицата строи театър в дома си

Актьорът Филип Аврамов строи нов дом. Той ще разполага със специална зала за театрални спектакли, която ще бъде поместена на първия етаж от къщата. Пред „Телеграф“ неговият съсед, помощник и приятел Венци Мартинов издаде, че целта на Фицата е да завърши ремонтните дейности до 9 септември – тогава звездата от хитовия български сериал „Домашен арест“ ще отбележи своя 46-и рожден ден.

„Това е къщата на баща му, беше от едно време – на това място той прави хубава, голяма и нова къща. Ще живее в перфектни условия, защото строи с много любов и вкус. Изненада е партерният етаж и поместената там зала за спектакли пред камерна публика.

Има още барче, видеообзавеждане и специално осветление.

Помага му приятел дърводелец, той опушва дървесината, идеята е да се постигне старинен стил, да има един възрожденски вид на тавани, стени и пр. В двора са дърветата от миналото, много плодовити, самата къща се намира на централно място“, споделя хумористът, режисьор и продуцент Венци Мартинов. Къщата на Фицата, както го наричат в гилдията, се намира в столичния квартал „Надежда“. Близо е до градинката до църквата „Свети дух“.

В официалния си профил в социалната платформа Фейсбук Венци сподели общо фото, запечатало срещата им. „Строим в ускорени срокове новата къща на Фицата - бъдещият Дом-паметник, къща-музей "Филип Аврамов", гласи текстът под кадъра. „Живея съвсем наблизо и всеки път надничам с удоволствие“, допълва още комикът, който истински се радва на ентусиазма и желанието, с които Аврамов осъществява една от мечтите си, а именно – театър у дома.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !