Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Тити в опасна близост с Николета

отпечатай новината

13.08.2020 09:24 | Видян 1499 пъти

Тити в опасна близост с Николета

Един от основните акционери в "Левски" Константин Папазов налази Николета Лозанова на трибуните на "Герена".

"Сините" играха с "Берое" и паднаха. Докато течеше срещата, Тити се присламчи до гаджето на вратаря Ники Михайлов. Той седна плътно до популярната плеймейтка, без да спазва разпоредбите за задължително разстояние минимум през седалка. Гукането между Тити и НиЛо започна към 78-ата минута на мача с "Берое".

По това време "сините" вече губеха първия си мач за сезона с 0:2. Явно незаинтересован от случващото се на терена, баскетболният треньор започна да натиска красавицата и да й говори омайно. В даден момент се видя как Тити хваща с ръка рамото на Лозанова.

Всичко това се случи пред погледа на бившия съпруг на моделката - Валери Божинов. Той е гласен да се върне за трети път в "Левски", но изгледа срещата от трибуните в сектор "А". Плътно до него от двете му страни стояха и двете му деца - Валери-младши и Никол, която е именно от връзката му с Николета.

Родствената сбирка се допълваше още от сестрата на НиЛо - Велина, която бе с дъщеричката си.Любопитното е, че Лозанова се завръща на стадиона, след като нейният любим Ники М. отново стана титуляр под рамките на вратата и дори получи капитанската лента в отбора. Припомняме, че през целия минал сезон тя бойкотира мачовете на "сините", тъй като статутът на гаджето й бе на дълбока резерва, пише "България Днес".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !