Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Башар Рахал се раздели с любовницата?

отпечатай новината

14.08.2020 09:14 | Видян 1831 пъти

Башар Рахал се раздели с любовницата?

Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева май са си дали почивка от своята връзка. Носят се слухове, че двойката се е разделила и не е ясно дали някога отново ще се събере. Актьорът работи по нов филм, докато неговата спътница в живота е в Гърция на море.

Слуховете за раздялата на ливанеца и хубавата му любовница, която преди време се разведе, за да бъде с него, тръгнаха дни след като стана ясно, че Райна е претърпяла странен инцидент с велосипед, заради който в „Пирогов” са й направили 12 шева на главата. Оказва се, че това е вторият път, в който я шият, в рамките на съвсем кратък период от време. Както „Уикенд” писа, едва месец по-рано са й направили и 8 шева на ръката.

Малко преди да съобщи за тези свои премеждия, бившата манекенка пусна в социалните мрежи противоречиви послания от рода на: „Всяко действие генерира енергийна сила, която се връща при нас в подобен вид”, както и снимка на изхвърлени тоалетни чинии, придружена с текст: „Напиши в коментар нещо/ някой, за което се сещаш, гледайки снимката...”. Не стана ясно какво и кой е ядосал Райна, за да отправи тя подобни послания, но малко след тях се разбра, че е заминала на почивка зад граница, докато Башар е останал на работа в България.

Прави впечатление, че двамата напоследък не се движат в комплект. Последният път, когато са забелязвани на едно и също място, е в края на юни. Тогава бяха в Приморско. После Райна се включи в социалните мрежи от Лозенец, а прости сметки показват, че срещите й с медиците от „Пирогов” са били след тази ваканция. Никой не вярва, че Башар има връзка с нейните здравословни проблеми, но е странно как в рамките на месец все на Райна се случва да посещава спешното. Дали пък историите с велосипеда не са измислица и не прикриват нещо далеч по-неприятно, което може да й се е случило?

Последното място, от което красавицата се включи в социалните мрежи, е гръцкият остров Корфу. Докато тя разпуска там, партньорът в живота й снима филм. Той публикува кадър от снимачната площадка, на който позира в компанията на колежките си Искра Донова и Йоанна Темелкова. Според слуховете, снимките, в които и тримата участват, са на продължението на филма „Завръщане” с режисьор Ники Илиев, който миналата година стана хит в кината. Защо обаче и Райна не е на снимачната площадка?

Тя също имаше роля в лентата, а беше и сред продуцентите заедно с ливанеца, Ники и Богомил Грозев. Отсъствието на манекенката подхранва слуховете, че с нейния любим са разделени.
Двойката е заедно от 2016 г. Райна и Башар се запознават като водещи на предаването на Би Ти Ви „Лотария България”. Известно време те се опитват да крият връзката си, тъй като са семейни. Накрая решават да извадят на светло своите чувства и се развеждат. Дали любовта им трае само 4 години? Съдейки по дискретния стил и на двамата, едва ли ще получим директен отговор. Но той ще изплува с времето.  



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !