Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

И Киркоров изкарал короната

отпечатай новината

14.08.2020 09:28 | Видян 1300 пъти

И Киркоров изкарал короната

Филип Киркоров е изкарал коронавируса, разкри самият той.

Преди ден той представи свой проект с рапъра Давид Манукян в московски клуб. На въпрос защо не е носил предпазна маска, той отговори: "В тялото ми има огромно количество антитела".

И е посочил, че е прекарал COVID-19. "Направих си тест, въпреки, че нямах симптоми и той се оказа положителен. Затворих се за 14 дни. След това си направих още едно изследване и резултатите бяха отрицателни", разказал певецът. Той допълнил още, че никой от близкото му обкръжение не е бил заразен с инфекцията.

В края на май мегазвездата публикува видео в Инстаграм, на което цялото семейство си прави тестове за коронавирус. На следващия ден прессекретарят му Екатерина Успенская обяви, че всички направено тестове в семейство Киркорови показват отрицателен резултат. Пак в края на май Филип разкри, че най-добрият му приятел от детството Максим Моргунов е починал от коронавируса.

Нашите майки родиха Максим и мен в едно и също родилно отделение, а ние с него се родихме в един и същи ден. Бяхме приятели, но животът ни разпръсна, а сега...", сподели певецът. Максим е работил в службата за връзки с обществеността на музея в Коломенское, а е починал в дома си в Москва, пише Телеграф.     




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !