Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Карди Би сподели за успеха си като стриптийзьорка

отпечатай новината

14.08.2020 11:36 | Видян 899 пъти

Карди Би сподели за успеха си като стриптийзьорка

Карди Би сравни сегашната си слава като певица с някогашните си успехи като стриптизьорка, заявявайки, че никога не се е притеснявала от конкуренцията. Бившата разголена танцьорка твърди, че никога не се сравнява с други артисти, защото е напълно уверена в собствените си способности като рапър. Тя имала такова отношение към конкурентите още от времето, когато упражнявала предишната си професия.

Пред американското списание Elle Карди Би споделя: „Нося нещо различно. Аз съм си аз, самата себе си и съм такава от времето, когато работех по клубовете. Знам, че когато изляза на сцената, не давам пет пари за представянето на предишната или на следващата… Знам, че ще си изкарам парите. Знам, че съм лоша, защото съм различна. Правя различни движения. Имам различно представяне”.

27-годишната Карди казва, че напоследък е игнорирана в социалните медии и изтъква, че няма намерение да се отказва от музиката въпреки слуховете, разпространявани от нейните критици. „Имам чувството, че хората ме атакуват, защото искат да почувствам този натиск и тормоз, за да се откажа, и искат да кажа: „О, аз се отказвам от музиката“ или „Ще изтрия моя профил в Инстаграм и Туитър. Е, не съм готова да го направя. Никой никога няма да има толкова власт над мен, че да ме накара насила”.


Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !