бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Васил Найденов посвети концерт на Леа Иванова

отпечатай новината

14.08.2020 11:50 | Видян 1292 пъти

Васил Найденов посвети концерт на Леа Иванова

Емблемата на родната естрада Васил Найденов се завърна триумфално на сцената и разтърсващ концерт в Слънчев бряг. Той посвети спектъкъла на незабравимата Леа Иванова, като почете паметта й с песента “Не се завръщай".

Бутиковото шоу на Найденов В Bedroom beach започна минути след полунощ, а голямата ни звезда излезе на сцената под бурни овации. Той пя 3 часа на живо най-големите си хитове, а гостите в клуба го извикаха 6 пъти на бис. “Най- хубавото нещо е човек да може да обича, защото това ражда живота.

Аз наистина ви обичам, защото в това трудно време сте пропътували стотици километри, за да пеете с мен... Господи понякога искам да виждам само вас! Защото само с вас се чувствам жив!”, заяви Найденов пред почитателите си. Емоционалната среща на Кеца и публиката успя да просълзи изпълнителя на сцената, докато пееше един от най- големите си хитове “Стари мой приятелю”. “Обичайте се , целувайте се, бъдете истински”, заяви на финал Найденов.

Това бе първият концерт от март насам за голямата ни звезда, който излезе за пръв път на сцена след пандемията. Акустичният концерт на плажа бе под съпровода на най-талантливите български музиканти, а посетителите определиха шоуто като събитието на лято 2020. Репортер на “Телеграф” видя, че Найденов и екипа му пристигнаха в клуба в късния следобяд и часове наред правиха саундчек, за гастрола си на най-голямата клубна сцена у нас. Всеки детайл бе изпипан лично от Васил, докато не се увери че звукът е перфектен.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !