Крале на Силата гостува в Ямбол

Твърдо решен и мотивиран от успеха си в миналата събота...

Защо Игнатова никога няма да прости...

Новата водеща на „Папараци” Мария Игнатова бе...

Мамалев: Изпаднах в депресия, това е най-трудната ми година!

отпечатай новината

14.08.2020 13:43 | Видян 325 пъти

Мамалев: Изпаднах в депресия, това е най-трудната ми година!

Георги Мамалев призна, че пандемията от коронавирус му се е отразила изключително зле, узна HotArena.

През месеците на изолация актьорът не се чувствал никак добре психически. "Изпаднах в депресия, когато дойде пандемията. Страхувах се", признава той. Както повечето хора над 60 години Мамалев имал съвсем нормални притеснения за здравето си и сериозен уплах, че може да се зарази.

Независимо, че мерките отдавна са разхлабени, звездата от "Оркестър без име" продължава да се страхува, тъй като бройката на заболели драстично се увеличава.

Заради това актьорът продължава да спазва дистанция не само в закрити пространство, но и когато е на открито. Слага маската на лицето си още като излезе от дома си и не я сваля даже когато се разхожда в парка. Затова и в последните месеци отказва да се снима и прегръща с фенове и се надява те да не му се сърдят, а да го разберат.

Мамалев е ядосан и заради отпускането на мерките, което според него е голяма грешка. "Много хубаво тръгнахме в началото в борбата с вируса. Това, което се случи на стадиона на мача, беше недопустимо. Защо разрешиха да има и абитуриентски балове?", гневи се той. Макар да е минал през много трудности в живота си, признава, че 2020 е най-трудната му година, защото освен всичко друго е останал и без работни ангажименти.

"Всичко се срути. Имах много уговорени изяви у нас и в чужбина. С Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев щяхме да ходим в Цюрих, Мюнхен и Хамбург, но заради пандемията всичко отпадна. Куп представления бяха отменени", оплака се Мамалев, пише Галерия.     

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !