Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват трето дете

отпечатай новината

15.08.2020 09:34 | Видян 1655 пъти

Криси Тейгън и Джон Леджънд очакват трето дете

Честито на Криси Тейгън и Джон Леджънд!

В четвъртък, 13 август, звездите обявиха, че ще стават родители за трети път. Новината дойде доста изненадващо за феновете им, които не подозираха нищо до този момент. Въпреки множеството снимки и клипове в социалните мрежи, Тейгън някак си успя да запази бременността си в тайна. Досега.

Всичко беше разкрито в новото видео на Джон към песента „Wild“. В последния кадър от клипа се вижда как Криси е прегърнала корема си, а съпругът ѝ стои плътно зад нея. Новият член на семейството ще се присъедини към каката Луна и баткото Майлс, които също участваха във видеото. Четиримата бяха заснети как се разхождат по плажа на Мексико, където се проведе ваканцията им.

Начинът на обявяване на бременността не е никак изненадващ, тъй като Криси и Джон се запознават именно при заснемане на клип. Това се случва през 2006 година, когато моделът и изпълнителят са избрани да участват във видео към песента „Stereo“ на техния общ приятел Набил Елдеркин.

Все още нито Джон, нито Криси са съобщили за бременността в респективните си профили в социалните мрежи. Изпълнителят обаче почти потвърди новината още преди видеото да е излязло на екран. „Клипът за „Wild“ излезе сега“, написа той и допълни с пет емотикони на сърца. Много от феновете сметнаха, че те са именно за бъдещото 5-членно семейство.

За радост на феновете източник потвърди, че двойката очаква третото си дете. Засега не е ясно дали и то е резултат от инвитро, както беше с Луна и Майлс. Преди години Криси е признавала за проблеми със забременяването и преминаването през процеса на инвитро.


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !