Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джиджи Хадид сподели какво най-много ѝ липсва през бременността

отпечатай новината

17.08.2020 11:07 | Видян 920 пъти

Джиджи Хадид сподели какво най-много ѝ липсва през бременността

Бременността понякога означава не само повече стоене вкъщи, но и отказване от част от любимите ни занимания. Джиджи Хадид, която очаква първото си дете от Зейн Малик, много добре разбира тази ситуация.

Супермоделът обяви щастливата новина преди няколко месеца, но все още успява да скрие пола на бебето. Въпреки това Хадид не се притеснява да отговаря на въпроси, свързани с бременността. В социалната мрежа Туитър тя получи запитване от свой фен относно активността, която най-много ѝ липсва сега.

Джиджи побърза да отговори, че тъгува по ездата. Бъдещата майка прекарва изолацията в ранчото си, но явно не може да се наслади на конете. „В първите месеци яздех на бавни обороти, но сега вече се отказах напълно. Много ми липсва“, пише Хадид в социалните мрежи. Друг фен побърза да успокои модела и написа, че най-вероятно и конете много тъгуват по собственичката си.

Звездата пък отговори, че често ги посещава в конюшнята, но само за да ги нахрани с моркови и да си поговори с тях. По време на интервю за списание „V“, Хадид говори открито за бременността си и защо е решила да запази новината в тайна. „Във времето, в което живеем, не сметнах, че това беше най-важното нещо, което да споделя с целия свят“.

Тя все пак благодари на всички за милите пожелания, които заваляха като порой само няколко минути след официалното обявяване на новината.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !