Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кайли Дженър отпразнува рождения си ден със стил

отпечатай новината

17.08.2020 11:50 | Видян 1055 пъти

Кайли Дженър отпразнува рождения си ден със стил

Кайли Дженър със сигурност знае как да организира шумно парти.

Звездата, която навърши 23 години в понеделник, 10 август, се наслади на тропическо празненство с най-близките си приятели и роднини. Според източник, Дженър е отлетяла до островите Търкс и Кайкос, за да избяга за малко от шумния голям град.

Към нея са се присъединили Клои Кардашян и Кендъл Дженър, както и 2-годишната й дъщеря Сторми. Разбира се, най-добрата приятелка на Кайли – Анастасия Караниколау, също беше сред гостите. Изненадващо или не, 23-годишната милионерка не сподели много снимки и клипчета от празненството, но пък показа прекрасната си рокля и няколко нощни снимки на океана.

Дженър се беше доверила на дизайнера Оливие Рустейн, който е направил бляскава рокля, която очертава всяка една част на тялото. Тоалетът е покрит с бижута, а дължината му стига до малко под кръста. „Най-добрият начин да посрещна 23“, написа Кайли в своята Instagram история, където сподели клипче от плажа.

Вече 2 години Дженър се учи да се грижи и за друг човек освен за себе си. Това е дъщеря ѝ Сторми, която се превърна в приоритет номер едно за бизнес дамата. Малкото момиченце беше заедно с майка си в Търкс и Кайкос, а двете дори споделиха специален момент по залез слънце.

23-годишната риалити звезда сподели снимка, на която тя и Сторми са в еднакви бели рокли и са нагазили в океана, наслаждавайки се на красивата гледка. За да се разбере, че празненството не е случайно, денят завърши и с големи фойерверки, които бяха в чест на Дженър.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !