Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Владо Пенев е в болница

отпечатай новината

17.08.2020 13:00 | Видян 1338 пъти

Владо Пенев е в болница

На системи в болнична реанимация – така се снима Владо Пенев за социалните мрежи. Почитателите на актьора нямат повод за притеснение обаче – здравословният проблем е единствено част от сюжета на новите серии на „Откраднат живот“. „Професор Цонев в премеждие“, написа Пенев в Инстаграм, като отбеляза местоположението си в екранната болница „Света Анастасия“.

Все още не се знае каква болест е застигнала бившия тъст на доцент Банков (Юлиан Вергов) в „Откраднат живот“. Зрителите обаче предполагат, че става дума за новия коронавирус.

След като световната пандемия застигна снимките на деветия сезон на медицинската драма, COVID-19 намери място в сценария още в последните излъчени епизоди тази пролет. В новата порция серии сюжетната линия ще продължи, като сред изследваните под микроскоп теми от реалността в поредицата явно ще попадне и заразяването на медиците.

Припомняме, че снимките към десетия сезон стартираха в края на миналия месец. Противоепидемичните мерки на терен също ще продължат да важат, като целият екип следва да разполага с лични предпазни средства в затворените пространства на сета.

Въпреки че коронавирусът ще е внедрен в епизодите, още в началото на новия сезон зрителите ще имат повод и за радост. Причината – в първите три серии ще прозвучи и Менделсон. Кои ще са младоженците тепърва ще стане ясно. В предстоящите епизоди ще се подобрят и отношенията между доктор Огнянова (Диана Димитрова) и доктор Хаджихристев (Филип Буков). От кадри, споделени в социалните мрежи от снимачната площадка пък се вижда, че Яна Титова, която имаше ключова епизодична роля в последния сезон, този път ще се подвизава с лекарска престилка.

„Откраднат живот“ се очаква да се завърне в ефира на Нова телевизия от 8 септември.

Източник: Monitor





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !