Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Меган Фокс и компания следят БГ шахматисти

отпечатай новината

18.08.2020 16:36 | Видян 1159 пъти

Меган Фокс и компания следят БГ шахматисти

Холивудската красавица Меган Фокс и останалите попълнения в каста на снимания на български терен филм Till Death намират време за разходки из столицата. От техни публикации в социалните мрежи става ясно, че обикалят градинките и дори наблюдават как хората се събират да играят шах вечер.

Джак Рот, който е познат на зрителите от продукции като „Бохемска рапсодия“ и „Медичите“, дори получи подарък. Той се похвали с чисто нов скейтборд родно производство. „Да съм навреме на снимачния сет вече няма да е проблем! Благодаря“, написа в профила си в Инстаграм той. Само преди дни синът на звездата от „Туин Пийкс“ Тим Рот се похвали, че си е купил и кукла от България. Или по-точно екшън фигурка на Джарет от филма „Лабиринт“. Джак се снима често и в хотелската стая, а от придружаващите надписи става ясно, че го тресат любовни трепети.

Амел Амийн пък, който в актива си има участия в хитови заглавия на HBO, Netflix и Amazon, се впечатли от дъжда в София през последните дни. Той сподели с последователите си от цял свят видеа от бурите.

Както „Монитор“ първо писа, услугите си на гид може да им предложи и един от най-оборотните актьори в Австралия - Калън Мълви. Той кацна у нас и през 2012 година за снимките на лентата „300: Възходът на една империя“.

Припомняме, че клапата за Till Death щракна в началото на месеца в студиата на Ню Бояна.

Сюжетът на хоръра се върти около героинята на Фокс – Ема, която е закопчана с белезници за безжизненото тяло на съпруга си. Тя се опитва да се освободи, докато двама убийци правят всичко възможно да довършат започнатото.

На режисьорския стол за лентата сяда Скот Дейл, а сценарият е дело на Джейсън Карви.


Източник: Monitor

Снимка: АП






автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !