Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Дженифър Лопес диктува тенденциите и при маските

отпечатай новината

19.08.2020 13:28 | Видян 1540 пъти

Дженифър Лопес диктува тенденциите и при маските

Тази година се появи нова мода, която трябва да следим внимателно. Със спирането на Седмиците на модата, забавянето на новите дизайнерски модели и отмяната на светските събития, вече рядко виждаме звездите с красиви рокли, които да ни вдъхновят за нашата визия. По-скоро през последните месеци се вглеждаме в предпазните маски, които идолите ни носят.

Първоначално ни беше безразлично каква точно маска ще сложим върху лицето си, стига да ни пази. След като пандемията от коронавирус не си отива и рестрикциите остават, предпазните средства се превърнаха в задължителна част от ежедневието ни и нещо, което внимателно трябва да избираме. Дали ще ни пасне с дрехите? А дали ще привлече вниманието на хората около нас?

Повечето от нас смятат тези въпроси за глупави, но пък за други са от естествено значение. Затова на пазара се появиха все повече маски с различни дизайни, едноцветни и многоцветни, с принтове и надписи. Много фирми предлагат и да си направим по поръчка, слагайки на предпазното средство каквото душа ни желае.

За да се вдъхновим за нашия собствен дизайн, отново поглеждаме към звездите. И в тази сложна ситуация известните личности успяват да привлекат вниманието и да създадат тренд. И когато говорим за мода, не можем да не споменем Дженифър Лопес. Изпълнителката от дълго време е вдъхновение за множество млади дами и се опитва всеки път да носи нещо различно и секси.

И докато през април и май на почит бяха „боядисаните“ спортни облекла, то сега е време да заложим на нещо по-леко и подходящо за топлите дни. Затова този аутфит отстъпва място на предпазните маски от същия стил. Лопес представи на света този тренд по най-добрия начин. Може би дори без да иска да създава модна тенденция, изпълнителката се превърна в човека, към когото всеки гледа що се отнася за стил на предпазна маска.

Всичко започна през юли месец, когато тя заложи на малко ретро стил. След това дойде ред и на модела с пайетите, направен от Кейти Мей. Сега обаче изглежда, че изпълнителката не може да се раздели с маската, която сякаш е напръскана с боя. Преди няколко дни Джей Ло се разходи из Ню Йорк, носейки изцяло бял тоалет.

Звездата заложи на огромни спортни панталони и бял потник, комбиниран със спортни обувки и, разбира се, задължителната маска. За да завърши визията си, Лопес избра да сложи и огромни, жълти слънчеви очила от „Fendi“, които добавиха още малко цвят.

Само ден преди това изпълнителката беше забелязана да кара колело в парка, носейки още по-ярко боядисана маска. Този път тя комбинира предпазното средство с дизайнерски спортен клин, който е дело на „Ralph Lauren“.

Дженифър Лопес обаче не е единствената, която залага на подобен тип маски. Дженифър Анистън също обича да ги носи и вкара в тенденцията и близката си приятелка Кортни Кокс.



Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !