Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Райън Рейнолдс продаде джина си за 610 млн. долара

отпечатай новината

20.08.2020 11:28 | Видян 900 пъти

Райън Рейнолдс продаде джина си за 610 млн. долара

Райън Рейнолдс добави още няколкостотин милиона долара към несметното си богатство. И за да сме още по-точни, става въпрос за 610 млн. долара, които постъпват в сметката на актьора след сделка за продажба на марката му джин.

„Aviation American Gin“ се присъединява към семейството на европейския гигант „Diageo“, който работи с Дейвид Бекъм, Пъф Деди и наскоро откупи алкохолния бизнес на Джордж Клуни за 1 млрд. долара. За да уведоми всеки, че е направил огромна сделка, Рейнолдс използва известното си чувство за хумор .

Звездата написа имейл, който автоматично се изпраща на всеки, който се опитва да се свърже с него. В съобщението той се извинява на голяма група хора за това, че им е казал да се разкарат от живота му. Актьорът обяснява, че е бил във възторг от сумата, която ще получи и е сметнал, че вече няма да му се налага да работи и да зависи от другите.

„Благодаря ви за имейла. В момента ме няма в офиса, но ще продължавам да работя по продажбата на джина. Както се оказва, този процес ще продължи още дълго време“, се казва в автоматичното съобщение. Всъщност, звездата не е извън алкохолния бизнес, тъй като той ще остане лице на марката за следващите 10 години. Райън ще продължи да получава и процент от продажбата на питието.

„Току-що разбрах колко време ще ми трябва, за да спечеля тези пари. Оказва се, че не съм като Джордж Клуни“, завършва имейлът. След това Рейнолдс изброява няколко човека, които ще са му нужни в следващите години, за да продължи работата си. Сред тях са съпругата му Блейк Лайвли, Дуейн Джонсън – Скалата, Джордж Клуни, Бети Уайт и още други.

От общо 610-те млн. долара, Рейнолдс ще получи първоначално само 335 млн. Останалите 275 млн. ще му бъдат превеждани в следващите 10 години, ако марката се представя добре на пазара .

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !