Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

5 млн. долара плаща Netflix за филма на Ариана Гранде

отпечатай новината

20.08.2020 13:40 | Видян 1000 пъти

5 млн. долара плаща Netflix за филма на Ариана Гранде

Ариана Гранде е на път да грабне няколко милиона след като изправи две медии на „война“ за документалния филм, заснет по време на световното ѝ турне през 2019. Мениджърът на хубавицата Скутър Браун вече преговаря с Netflix, чиято стартова оферта е 5.2 млн. долара, а другият заинтересован да вземе правата над лентата е You Tube, които още не са обявили публично сума, пише Sun.

„Ариана има цял екип, който преговаря за сделката с гиганти като Netflix и YouTube. Netflix са предложили 5.2 млн. долара за правата. Все още текат преговори, които са водени от мениджъра ѝ Скутър Браун“, сподели близък до звездата пред медията.

Миналата година Гранде имаше цял екип, който снимаше отблизо почти всяка нейна стъпка по време на турнето на сцената и зад кулисите.

„Това ще бъде една брутално откровена лента затова колко тежък може да бъде животът на път, но също така ще включва и много забавни и щастливи моменти“, коментира още източникът.

Гранде пусна четвъртия си албум „Sweetener“ през 2018, последван от „Thank U“ през 2019. И двата албума се превърнаха в тотални хитове, макар и правени в доста тежко време за звездата, когато тя се справяше със смъртта на бившия си Мак Милър,  раздели се с Пийти Дейвидсън и преживя избухване на бомба по време на нейно шоу в Манчестър през 2017.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !