Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мегз празнува Божествената Нова година

отпечатай новината

21.08.2020 17:10 | Видян 1668 пъти

Мегз празнува Божествената Нова година

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз се разходи до Седемте рилски езера, за да посрещне Божествената Нова година. Начинанието си тя предприе в компанията на бившите собственици на новия й апартамент, които по думите й е срещнала чрез намесата на съдбата.

„Казват, че в живота няма случайни неща. И че когато човек е готов за един път цялата вселена се подрежда така, че да му помогне да го извърви.“, смята Мегз. Бившият кадър на „Вип Брадър“ обясни, че отново се е върнала от катарзисното преживяване при германските будисти, благодарение на които се отрича от всичко материално, е решила да смени жилището си.

„Аз обикновено действам много бързо и за една вечер си избрах. Познах “моето жилище” от раз и веднага се нанесох - през агенция - без да съм говорила със собствениците. 4 дни по късно трябваше да се видя все пак с тях, за да подпишем договор. И може ли да си представите, попадам на изключително духовни хора“, разказва дизайнерката.

Тя обещава, че посрещането на Божествената Нова година ще бъде също запечатано и на камера, а крайният резултат последователите й ще могат да изгледат в епизод на „Маската – Щастие“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !