Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Захари Бахаров и Куката ускоряват с Южен вятър 2

отпечатай новината

23.08.2020 15:22 | Видян 1465 пъти

Захари Бахаров и Куката ускоряват с Южен вятър 2

Участието им в продукцията е гарант за успех, смятат феновете от западната ни съседка

Четири години след като заснеха последната си сцена в сериала „Под прикритие“, Захари Бахаров и Мариан Вълев (по-познат на феновете от продукцията като Куката – б.а.) отново се забъркват в ъндърграунда. Този път това ще се случи на сръбска територия, а повод ще даде филмовото продължение на най-гледаната сага в западната ни съседка в последните 20 години - „Южен вятър“.

Камерата за продукцията вече се върти в Княжевац, като екипът ще остане в Южна Сърбия пет седмици. Изборът на локация не е случаен и е част от мерките, предприети заради световната пандемия от коронавирус. Причината – по този начин продукцията ще избегне сблъскването с големите градски тълпи. В края на септември обаче „Южен вятър 2“ все пак ще направи кратък гастрол и из Белград.

Начело на каста отново ще видим Милош Бикович. Какви ще бъдат героите на българските актьори пък предстои да разберем. Още отсега обаче анонсът за участието им предизвика бурни реакции в Сърбия. „Това е подсказка за добро продължение“ и „И ако тези двамата дойдат, това ще бъде най-силният филм на всички времена“, гласят само част от коментарите на киноманите.

Това не е първото продължение на „Южен вятър“. След премиерата си през есента на 2018 г. стартира излъчването на сериал със същото име. Досега във филмово-телевизионната поредица са се разписвали и други родни звезди, сред които Христо Шопов, Ивайло Захариев и Александър Сано.

Вторият филм ще носи заглавието „Ускорение“, а премиерата е насрочена за началото на 2021 г. Режисьор отново ще бъде Милош Аврамович, който заедно с Петър Михайлович стои и зад сценария на новия филм.

Междувременно стана ясно, че „Южен вятър“ предизвиква все по-голям интерес не само на Балканите, но и по света. Режисьорът издаде преди броени дни, че са продадени правата за създаването на английски римейк по историята. „Американците също се интересуват“, уточни още Аврамович.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !