Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ромео Бекъм залюби модел

отпечатай новината

24.08.2020 15:44 | Видян 1216 пъти

 Ромео Бекъм залюби модел

Бруклин Бекъм насочи вниманието на медиите към своето семейство, обявявайки, че е сгоден за приятелката си Никола Пелц. Наскоро той и родителите му се завърнаха от луксозна ваканция в курорта Борго Егназия. Освен за нея и голямата сватба, всички пишат за по-малкия му брат, който също е на крилете на любовта. 17-годишният Ромео вече не крие, че излиза с модела Миа Регън.  

След като Дейвид и Виктория Бекъм обявиха колко се радват, че синът им ще се жени, тръгнаха слухове, че той е подписал тайно. После тяхното по-малко момче реши да качи няколко снимки от своето романтично бягство до Корнуол, с което да покаже, че има сериозна връзка и също е толкова влюбен, колкото и брат си.

"Обичам те!", пише Ромео в своя профил в Instagram, където сподели кадри с русокосата Миа.

Според информация на британски таблоиди, двамата тийнейджъри са заедно от средата на май 2019 г. Те обаче затвърждават слуховете за връзката си едва през септември същата година, когато качват техни общи снимки.  
Кое е момичето, откраднало сърцето на Ромео Бекъм?

Подобно на Бруклин, Ромео притежава голям чар. Все пак и двамата са синове на Дейвид Бекъм, който носи славата на сексимвол. Макар и още ученик, той демонстрира, че държи на своята приятелка, която е на неговите години и вече работи като модел. Младата красавица е част от известна агенция и има няколко фотосесии за известни марки.

Въпреки че са заедно повече от година, Ромео и Миа не обичат да се появяват заедно в публичното пространство. Това лято обаче всичко се променя. След като биват разделени за известно време заради пандемията, двамата решават да си наваксат, като пътуват на различни места - само двамата и със своите близки.

Най-вероятно Миа се е запознала първо с майката на своя приятел, после с него, защото се е снимала за една от кампаниите на Виктория Бекъм. Според източник на Hollywoodlife, тя е доста близка с дизайнерката. Това доказва и едно от селфитата й в социалната мрежа, на което тя е с нейна тениска.

След като се събират отново през юли, Миа и Ромео заминават заедно с другите от фамилията Бекъм - на почивка в Италия. Това е поредният знак, че звездната двойка държи на тяхната връзка и ги подкрепя безрезервно.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !