На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Принц Хари и Меган Маркъл с благотворителна инициатива в Ел Ей

отпечатай новината

25.08.2020 15:18 | Видян 1408 пъти

Принц Хари и Меган Маркъл с благотворителна инициатива в Ел Ей

Меган Маркъл и принц Хари продължават с благотворителната инициатива в Америка. Двамата се преместиха в Лос Анджелис в края на март, където съвсем наскоро си закупиха и къща.

Тази седмица херцозите на Съсекс бяха забелязани да раздават ученически пособия на деца в нужда. Новата учебна година в САЩ започва на 1 септември, а част от училищата ще отворят врати, въпреки епидемията от коронавирус. Хари и Меган бяха част от инициативата "Baby2Baby", която освен пособия дарява дрехи и продукти за хигиенна грижа на най-уязвимите групи.

Организацията сподели снимки от събитието, на които се вижда, че Хари и Меган са взели всички предпазни мерки докато радват най-малките. Двамата са с маски и ръкавици, а на един от фотосите Меган подарява ученическа раница на момче. Херцогинята беше облечена с бяла риза, зелени панталони и спортни обувки. Според "Harper's Bazaar", маската й също е със специално послание. Тя е от малка компания, която е собственост на афроамериканци.

Източник близък до двойката казва пред "Harper's Bazaar", че Меган и Хари са били готови да обърнат внимание на всяко дете, което е чакало на опашката. Двойката е работила неуморно и за миг не се е оплакала. Херцозите на Съсекс са разговаряли с всяко семейство и са се интересували от неговите проблеми.

"Благодарим на херцозите на Съсекс за тяхната помощ в даряването на ученически пособия, дрехи, храна, продукти за хигиенна грижа и много други на деца, които имат нужда от тях", пишат от организацията. Това не е първата благотворителна акция, в която Меган и Хари взимат участие. Само няколко дни след като се преместиха в Лос Анджелис те бяха забелязани да доставят храна на болни и възрастни хора, които не бива да излизат по време на пандемията.

Още преди да стане част от кралското семейство, Меган участваше в различни инициативи, с които помагаше на обществото. Що се отнася до принц Хари, той от малък следва примера на майка си - принцеса Даяна, и се опитва да е в услуга на другите.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !