Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Нанси Карабойчева: В любовта съм късметлийка

отпечатай новината

25.08.2020 17:42 | Видян 2288 пъти

Нанси Карабойчева: В любовта съм късметлийка

Нанси Карабойчева – една от най-красивите носителки на престижния приз „Мис България“. Днес позната още като грижовна съпруга, а отскоро и майка. За любовта в лицето на волейболиста Добромир Димитров, синонима на щастие – сина й Матей и живота по време на пандемия... Тя говори пред „Телеграф“.

- Как сте след раждането? Чувствате ли се вече добре и във форма?

- Това е най-парадоксалното в случая, защото аз реално в момента съм 4 кг под теглото си преди забременяването ми, но като форма със сигурност съм доста по-зле като всяка една жена – с отпуснато коремче, което все още има нужда да се прибере, краката трябва да стегна... С една дума - нямам търпение да минат още около 20-ина дни, предвид думите на доктора, че след 40-ия ден мога да започна да тренирам отново и се надявам до няколко месеца да придобия по-прилична форма. Не само килограмите са важни, а и това как се чувстваш „в кожата си“. Не съм пазила хранителен режим. Може би единствено преди сватбата месец-два се ограничавах и тогава отслабнах прекалено много. Имам добър ген и при редовно спортуване 4-6 пъти в седмицата не ми е необходима диета.

- Вашата половинка волейболистът Добромир Димитров помага ли ви в грижите за малкия Матей?

- В момента той е на тренировъчен лагер в Пловдив, прибира се само за уикендите. При мен е свекърва ми - неговата майка, а тя много ми помага. Първата седмица бяхме изцяло сами и, честно казано, малко се стресирахме по грижите за това малко човече, но постепенно и двамата започнахме да се справяме идеално. Съпругът ми беше поел изцяло 80% от задълженията вкъщи по време на цялата бременност. Не мога да се оплача и сега, много помага - повече от това, което казват хората, че един мъж може да прави. Късметлийка съм в това отношение.

- Не спирахте да пътувате дори когато бяхте в напреднала бременност. Така ли си почивате - сред планината, сред природата, край гората?


- От дете това ми е любимо. И двамата сме от Пазарджик, Родопите са наблизо - няма и час път дотам, и сме свикнали, когато имаме възможност, да сме на чист въздух сред природата. За щастие имах лека бременност и успявахме да пътуваме. До последно се чувствах много добре, бях доста активна. Най-любимото ми място си остава планината и най-вече Родопите.

- Уплаши ли ви ситуацията около COVID-19?

- Да, особено в началото бях много стресирана. От март до май не бях излизала, единствено на консултации. Съпругът ми пазаруваше и в аптека, и в магазин. Повечето време прекарвах на терасата, в късните часове си позволявах обиколка около блока, в който живеем. Притеснявах се, защото при бременните антибиотиците не са желателни. Пазех се не толкова за себе си, колкото за детето. Впоследствие и на мен това ми тежеше, както и на повечето хора, и решихме, че можем да си позволим изолирано излизане.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !