Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Криско проповядва джендърство

отпечатай новината

27.08.2020 10:22 | Видян 1162 пъти

Криско проповядва джендърство

Криско лъсна на показ в травеститска  рокля и женски гърди! Колко е удачно да прави това любимецът на детската аудитория, е въпрос на личен морал?!

Чрез манипулиране на компютър изображения рапърът се прави на своята американска колежка Карди Би. Пищното дупе, огромна пазва в унисон с брадатото лице на Криско възмутиха редица родители. Рапърът смени няколко визии в краткото пародийно видео. Всички  те са клипа към една от най-известните песни на Карди Би в дует с колежката и Меган Тей с над 30 милиона почитатели.

Жена му Цвети последва примера му. Ефектът при нея не е същият. Красивата брюнетка е с една идея по-пищна, но все още толкова секси, колкото изглежда. Изненадващо продуцентът Магърдич Халваджиян също се подведе по последната мода и се показа като Шакира, пише „България Днес“. Преди време Криско пак лъсна в женски дрехи, което навежда на мисълта, че рапърът има слабост да се вижда като жена.

Виртуална смяна на пола е истински хит през последните години. Безброй приложения зарибяват звездите, заинтригувани да се видят като противоположния пол.Според психолозите подобен тип игри говорят за възпитаване по отношение на толерантност и приемане на различните.

Травеститските прояви на Криско, които ядосаха родителките моралисти, съвсем не са първият повод българските майки да беснеят срещу изцепките на рапъра.

Преди години песен на Кристиан Талев бе причина от сдружението „Майки срещу дрогата“ да скочат срещу творчеството му и посланията, които то носи. "Дай ми хапче",  пее Криско. „Кого мислите, че ще слушат учениците? Някакви лелки като нас или великият Криско?",  избухват преди време по този повод Веселина Божилова и Елка Паникян от сдружението.    











автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !