Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джоли с обувки за 700 долара и рокля за... 18

отпечатай новината

27.08.2020 16:41 | Видян 1844 пъти

Джоли с обувки за 700 долара и рокля за... 18

Пандемията от коронавирус остави по-голямата част от дрехите ни в гардероба и така и не успяхме да се похвалим с новите си летни рокли. И тъй като вече започваме да мислим за есента, трябва да се снабдим и с нужните тоалети за сезона. Макар да е малко по-хладно, следващите няколко месеца също ни позволяват да облечем онези рокли, за които така трепетно чакаме.

Вземете пример от Анджелина Джоли. Актрисата беше забелязана да пазарува училищни принадлежности с една от своите дъщери. Визията на звездата, разбира се, беше без забележки и това, което е най-хубаво, е че и ние, обикновените хора, можем да се сдобием с нея.

Джоли се появи в магазините с обикновена черна рокля с паднало рамо, която може да се поръча за 18 долара. Това, което обаче няма как да поръчаме от обикновен сайт, са обувките на звездата. Тя заложи на чехли от "Valentino", които са малко над 18 долара. За да бъдем по-точни, те струват 700 долара. И въпреки че в момента в Лос Анджелис е малко на 30 градуса, бившата съпруга на Брад Пит явно вече е навлязла в есенния сезон.

Разбира се, Джоли не забрави да сложи и защитната маска на лицето си, която беше в пълен унисон с роклята й. Засега не е ясно колко точно струва тя, но ако съдим от последните изяви на актрисата, маската ще е около 5 долара.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !