Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Данчето Христова вари смокиново сладко за Муки и Кеца

отпечатай новината

29.08.2020 09:39 | Видян 1268 пъти

Данчето Христова вари смокиново сладко за Муки и Кеца

Естрадната прима Йорданка Христова е обрала смокините, които растат в двора на морската й вила в Царево, пише в днешния си брой "Телеграф".

Това се похвали в социалните мрежи самата тя. „Тази година успях със смокините!!! Ще има сладко!!! Наздраве!!!“, написа тя под снимка на чиния със сочни плодове, а до нея се виждат перфектно окосената трева на двора и шезлонгите, на които разпуска.

Под публикацията й се заформи дълъг списък с желания да получат бурканче от вълшебното й сладко. Сред първите в него са мениджърът й Евгени Боянов, който бе такъв и на покойната Стоянка Мутафова. „От Велинград насам не съм хапвал от уникалното ти сладко“, сподели той и със сигурност ще занесе бурканче на дъщерята на комедийната прима Мария Грубешлиева-Муки. „Сладко от смокини, скрити още в скрина все там“, запя хита на Васил Найденов импресариото му Ивайло Манолов. „Браво, како“, похвали я тв легендата Ники Кънчев, а Агент Тенев и музикантът Здравко Радоев се зарадваха искрено с „Ура“.

Сред желаещите се наредиха и приятелите й от латиноамериканските страни, в които обикновено прекарваше зимата любимката на милиони кубинци. „Тези са най-сладките смокини на света... наистина... толкова захарни. Браво, Дани, ще те чакам в Мексико с бурканче сладко и ще е сладко като теб и твоя страхотен характер“, написа й Краси Димитрова.

Колежката й от естрадата Жени Батинова добави от Созопол: „Браво! Ще се съревноваваме!“. „Ах, колко ги обичам твойте смокини“ - почти едновременно написаха съпругата на музикалния доайен Димитър Йосифов – Мадлен, и вдовицата на композитора Иван Платов – Вяра. Певецът Захари Чернев и аранжорът Иван Кутиков също поздравиха Данчето за новата реколта, а Нели Рангелова отсече: „Обичам те“.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !