ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Кейти Пери се показа как изглежда след раждането

отпечатай новината

02.09.2020 15:33 | Видян 1475 пъти

 Кейти Пери се показа как изглежда след раждането

Какво прави Кейти Пери по време на видеонаградите на MTV? Отговорът е ясен - пет дни след раждането, тя си остана вкъщи заедно със своята дъщеричка, като не пропусна да отбележи този факт в социалните мрежи.

Певицата, която се радва на малката Дейзи, показа колко отчаяни и изтощени са всички майки малко след излизане от родилния дом. Това доказват торбичките под очите и въобще липсата на грим по лицето й.

35-годишната поп звезда качи в историята на Instagram снимка с най-новите си аксесоари. А те не са лъскави чанти и бижута, а специален сутиен за кърмене, както и огромни ластични гащи, които да придържат коремчето й, което още не се е прибрало.

"Коса и грим: изтощението", пошегува се тя и последва примера на майките Ейми Шумър и Ашли Греъм, които показаха нагледно как се кърми.

На кадъра Кейти е сложила и реклама на най-новата си песен - "Smile" , където я виждаме със съвсем различен външен вид. Там тя е с оранжева коса, оформена на леки къдрици, като носи специални блестящи елементи, залепени на челото й.

Пери е с дълга рокля с ирисцентен ефект и голяма цепка, която е на марката NBD x Revolve. Както може би се досещате, тя вече е разпродадена от магазините.

Само ден след като стана майка, певицата пусна петия си студиен албум, който също се казва "Smile".


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !