Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Аврамов скъсан на Евровизия

отпечатай новината

13.05.2009 15:20 | Видян 7172 пъти | Гласували 2

Аврамов скъсан на Евровизия

Две от песните, които се класираха за финала на Евровизия от полуфинала във вторник вечер, са ментета. Песента на Босна и Херцеговина “Бистра вода” е копие на популярна сръбска мелодия. Песента на Финландия пък не е тази, която спечели националната селекция за международния конкурс. Три седмици преди шоуто в Москва, групата е подменила парчето си с онова, което зрителите от половин Европа избраха за финала.

Това, разбира се, не променя поредното слабо представяне на България с “Илюзия” на Красимир Аврамов от Сливен. Този път не само той, но и удивителната иначе Петя Буюклева кривиха нотите. Само народната певица Албена Вескова от “Българе” показа безпогрешен вокал, а Ани Лозанова общо взето не се чуваше.

След концерта, посетен от 16 000 зрители с билети на стойност от 18 до 450 евро, нашите заявиха пред микрофона на Драго Драганов, че отпадането им не било от значение, тъй като успели да направят лични контакти и си уредили участия в различни държави.

Като фаворити на вечерта се очертаха Елена от Румъния с нейния микс на поп и чалга, XXL представителката на Малта, която е секретарка по професия и се явява за трети път на Евровизия, песните на Португалия, Турция, както и оперната ария от Швеция.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !