Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Въртят Поли Генова по MTV

отпечатай новината

04.09.2020 13:15 | Видян 1072 пъти

Въртят Поли Генова по MTV

Новата песен на Поли Генова – How we end up, завладя най-известния музикален ТВ канал в света МTV и вече се излъчва на територията на Европа, Русия и Латинска Америка. След като парчето спечели българската публика, то набира все по-голяма популярност и сред чуждестранните зрители.

Само месец след излизането на сингъла той вече е сред трите най-слушани български песни в родния ефир. How we end up бързо зае челни позиции във водещите музикални чартове у нас, сред които първо място в класацията „Българските 5“ на радио и телевизия City, както и второ място в „Нашите 10“ на БГ Радио. Все повече фенове се включват и в TikTok предизвикателството, което Поли отправи в социалните си мрежи, и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на How we end up.

„Изключително съм щастлива, че новата ми песен е на върха на повечето български класации! Надявам се, че How we end up ще продължава да носи прекрасни летни спомени още дълго време не само на българските си почитатели, но вече и по целия свят, благодарение на MTV. За мен е изключителен успех, че видеото на песента проби именно там.Този проект е създаден от невероятен екип и съм сигурна, че тепърва ще покорява още върхове“, заяви Поли Генова.

Официалната премиера на How we end up беше в средата на юли. Парчето е създадено от световноизвестни професионалисти. Музиката е дело на naBBoo, който е изключително успешен композитор и музикален продуцент, а текстът е написан от талантливата изпълнителка Romy Dya, позната на публиката с хита си So Far Away заедно с David Guetta и Martin Garrix.

How we end up е пилотният сингъл към новия албум на Поли – „Твоя“, чиято премиера беше в края на юли. По него изпълнителката работи в продължение на 2 години. Албумът включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът „Твоя“ може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !