Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Нил: Реката на реките тръгва по Viasat Nature

отпечатай новината

08.09.2020 09:57 | Видян 805 пъти

 Нил: Реката на реките тръгва по Viasat Nature

Поредицата "Нил: Реката на реките" тръгва по Viasat Nature от неделя, 13 септември, в 15:00 ч. От мистериозните извори на Нил до делтата му в Средиземно море, величествената река е дълга 6650 км - и природните й чудеса нямат чет. Флората и фауната във водосборния басейн на Нил са толкова разнообразни и пълни с контрасти, колкото пейзажите и народите по продължението на реката.

Поредицата от три части изследва многото различни лица на тази река на реките. Вечери на океанския риболов ще се излчва всеки понеделник от 21:15ч. по Viasat Explore. Двете любими поредици за мъже на работа под водата една след друга ще ви предложат пълна с приключения вечер в опасното море на Южна Австралия и по крайбрежието на Южна Нова Зеландия. Елате на палубата и се подгответе да преплавате моретата в търсене на съкровищата на океана. Работата е тежка и има своите върхове и спадове.

Опасностите дебнат героите на всяка крачка, но има и много смях и приключения. А дали накрая ги чака сладка победа с изобилие от бодливо злато, или празна мрежа?  Суперуспешната поредица "Треска за нефрит" също се завръща с нов сезон от 8 септември в 22:45ч. След като в продължение на години едва оцелява в бизнеса за добив на нефрит, късметът на семейство Бънс може най-накрая да се обърне.

Те получават неочаквано обаждане от виетнамски бизнесмен, който иска масивни плочи от нефрит да бъдат изваяни в стауи на Буда в реален размер. Суровото време, опустошителните аварии и семейните проблеми затрудняват пазенето на висок дух и мотивация. Клаудия докарва екипа си до пълно изтощение, опитвайки се да спаси сделката за милион и половина долара, преди зимата да спре работата им.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !