Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Племенницата на Маргините се омъжи

отпечатай новината

08.09.2020 13:03 | Видян 950 пъти

Племенницата на Маргините се омъжи

Грандиозна сватба разтърси Пловдив през уикенда. Бисерът на Маргините - племенницата им Бисера, се омъжи за дългогодишния си приятел Юра  Месропян, научи HotArena. Младоженката е голямата дъщеря на сестрата на Николай и Красимир Маринови- Марияна.

Тържеството бе в известния хотел под Тепетата, а самото подписване на младоженците беше на изнесена церемония в градината на хотела.Булката бе отведена до олтара от своя баща бившият съпруг на Марияна Маринова. Там с нетърпение я очакваше Юра, който я посрещна със  слово написано лично от него, а думите му разплакаха не един двама от присъстващите.

Маргините не бяха забелязани на церемонията,

но пък тяхната майка Соня Маринова уважи сватбата. След подписването купонът продължи в ресторанта, където Бисера и Юра и танцуваха първия си танц като семейство. За него младоженците бяха избрали песента на Брадли Купър и Лейди Гага от филма „Роди се звезда“  "Shallow".

Черешката на тортата беше Софи Маринова,

която буквално вдигна всички  по столовете и масите. Сред близо 300-те гости бе и фолк дивата Анелия, която е близка приятелка на Марияна Маринова. Сестрата на Маргините е кръстница на дъщерята на певицата и Коко Динев – Ивон.

Бисера и Юра се сгодиха миналата година.

Предложението за брак дойде на връх 23-тия й  рожден ден в заведение в Пловдив. Двамата заедно от пет години, като любовта им пламва на абитуриентския бал на Бисера. Пловдивчанинът с арменски корени е син на известен месарски бос. Завършил е езиковата гимназия в града под Тепетата.

Преди шест години влезе в криминалните хроники след стрелба с газов пистолет в лицето на 29-годишен мъж в спор за паркомясто. Тогава едва 19-годишният Юра бе освободен срещу гаранция от 6000 лв. платени от баща му.

Бисера е завършила частна професионална гимназия по икономика, но голямото й желание винаги е било да се занимава с мода. От известно време тя се изявява като дизайнер и има онлайн бутик пише „България Днес“.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !