Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Погребаха Боузман на скромна церемония

отпечатай новината

09.09.2020 12:13 | Видян 1272 пъти

Погребаха Боузман на скромна церемония

Семейството на Чадуик Боузман изпрати актьора във вечния му път на скромна церемония. На поклонението присъстваха съпругата му Тейлър Симон Ледуард, както и малцина от най-добрите му приятели в гилдията, сред които Майкъл Б. Джордан, Лупита Нионго и Уинстън Дюк.

„Един от последните пъти, в които говорихме, ти каза, че сме свързани завинаги и сега тези думи значат повече за мен от всякога“, гласеше част от изявлението на Джордан по повод кончината на Черната пантера.

Той отново отчете голямото влияние, което Боузман е имал върху неговата кариера, като винаги „отъпквал пътя“ за него. Кариерите им се засякоха за първи път в сапунената опера „Всички мои деца“, където те играха един и същи персонаж.

До това се стигнало, след като Боузман бил уволнен заради свой разговор с продуцентите относно расистките нюанси, в които е представян героя. По-късно със същия образ се нагърбва Джордан, като остава в сериала цели три години. „Те взеха предвид някои от нещата, които засегнах в разговора ни“, обясни по-късно Боузман.

Припомняме, че той почина преди седмица, след като тайно водеше битка с рака в продължение на четири години.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !