Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бг стартъп прави първото виртуално Общо събрание на ООН

отпечатай новината

09.09.2020 15:12 | Видян 643 пъти

Бг стартъп прави първото виртуално Общо събрание на ООН

Българският стартъп ще направи срещата на ООН възможна, благодарение на платформата си за виртуализация на събития, съобщава dromomania.bg.

За първи път в 75-годишната история на ООН най-важното събитие – Генералната Асамблея и съпътстващите ги срещи и дискусии на най-високо ниво ще се проведат виртуално.

“За по-малко от година ние създадохме платформа, която няма аналог в света и за нас е чест, че Организацията на Обединените Нации ни избра, за да предоставим решение за едно от най-важните и влиятелни глобални събития и виртуално пространство за дискусия за бъдещето на Планетата и човешкия вид” каза съ-основателя и идеолог на платформата, д-р Пламен Русев.

Наред с множеството инициативи и инвестиции в технологични компании по света, д-р Русев е инвеститор в технологични компании, основател и изпълнителен председател на Webit и посланик на добра воля по дигиталните въпроси на България.

“Комуникацията и бизнесът все повече ще избират виртуалната среда, защото е по-лесно – не изисква толкова много планиране, ресурси за командировки и отсъствие от офиса и дома; много по-щадящо природата – без замърсяване на околната среда в резултат на пътувания и съпътстващия CO2 от транспортните средства; стотици пъти по бързо и ефективно – защото позволява пълното бизнес снаряжение и максимално използване на дигиталните ресурси и ноу-хау на компанията.” споделя очакванията си за бъдещето д-р Русев.

Именно поради това той създава концепцията на бъдещия победител и логичен избор на ООН и кани друг изявен технологичен предприемач от България – основателя на най-бързо развиващата се технологична компания в ЦИЕ – Булпрос, Ивайло Славов да създадат новата компания заедно с третия съдружник в компанията – Андрей Пешев.
Днес (само няколко месеца по-късно) TheVirtual.Show е сред световните лидери в новия пазарен сегмент на виртуалните събития, които замениха форумите, изложенията и конфeрентния бизнес.

По този начин най-голямата световна общност от иноватори Webit се превръща в ракета носител за новия бизнес и хиляди събития и организации научават за уникалните възможности, които предоставя българския стартъп.

“За пореден път изграждането на добро име, доверие и множество партньорства през годините се оказа най-печелившата ни инвестиция!” споделя д-р Русев.

Промяната в начина на правене на бизнес срещи и събития е факт. Наред с това се променят и спецификата на работното място, учебния процес и много други. Българската платформа има за цел да предостави решения за всички тези нови предизвикателства и има технологичния и ресурсен капацитет, за да го направи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !