Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Джорджина Родригес впечатли Венеция по време на филмовия фестивал

отпечатай новината

10.09.2020 15:57 | Видян 1848 пъти

Джорджина Родригес впечатли Венеция по време на филмовия фестивал

Филмовият фестивал във Венеция започна на 2 септември, превръщайки се в първото голямо кино събитие за тази година. Повечето конкурси бяха отменени заради пандемията от коронавирус, но в италианския град взеха всички предпазни мерки, за да проведат и тазгодишното си издание.

За да осигурят безопаността на участниците, организаторите са забранили присъствието на фенове, а носенето на предпазни маски е задължително. Вече видяхме как Кейт Бланшет спазва всички препоръки, пристигайки на летището във Венеция с шал около устата и носа си. Актрисата е президент на журито тази година и при откриването на фестивала отново носеше маска.

Сега обаче погледите ни са насочени към червения килим, където една звезда ни направи изключително голямо впечатление. Говорим за Джорджина Родригес , която успя да насочи вниманието към себе си. Половинката на Кристиано Роналдо смени два тоалета за един ден и не сбърка с нито един от тях.

При пристигането си с водно такси, Родригес беше решила да се облече в изцяло бял ансамбъл, комбинирайки потник, панталон с висока талия й сако. Тя допълни визията си с прекрасно колие и стилни обувки, които отново бяха в бял цвят. Прическата й беше съвсем обикновена, като Джорджина реши само да изправи косата си. Гримът на половинката на Кристиано Роналдо също не беше крещящ, а само леко подчертаваше чертите на лицето.

За голямата вечер и червения килим, Родргигес изцяло промени гардероба си. Тя заложи на дълга розова рокля с огромна цепка, която разкриваше стегнатото й бедро. Папараците се надпреварваха да снимат 26-годишната бивша продавачка, а тя пък никак не се притесняваше от камерите. А, за да покаже, че спазва правилата за безопасност, Джорджина носеше маска, която беше в тон с роклята.

Родригес се разходи по червения килим преди премиерата на филма "The Human Voice" на Педро Алмодовар, в който участва и Тилда Суинтън. Приятелката на Кристиано Ронадло публикува в социалните мрежи снимка преди да замине за Венеция. "Идвам, Венеция", написа тя.

Преди това тя се наслаждаваше на компанията на Кристиано Роналдо и децата, с които бяха на почивка. Именно тогава се заговори, че може би футболистът е предложил брак на приятелката си, но досега няма официално потвържденеие. В момента Роналдо е на подготовка с националния отбор на Португалия, а съвсем скоро ще започне и клубното първенство в Серия А, където той играе за Ювентус.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !