Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Кейти Холмс превъзмогна Джейми Фокср вече е обвързана

отпечатай новината

12.09.2020 09:30 | Видян 1971 пъти

Кейти Холмс превъзмогна Джейми Фокср вече е обвързана

Кейти Холмс вече има нов мъж в живота си.

Година след раздялата си с Джейми Фокс, актрисата беше забелязана в компанията на Емилио Витоло - професионален готвач в Ню Йорк. Двамата си направиха романтична вечеря в един от известните ресторанти в града и това веднага привлече вниманието на папараците. Според списание "People", Холмс се е усмихвала през цялата вечер, облечена в потник и дънки. Витоло пък заложил на бяла тениска и дънки и също се наслаждавал на компанията на своята дама.

Кейти рядко говори за личния си живот и преди беше свързвана с колегата си Джейми Фокс. Двамата имаха връзка няколко години, но никога не потвърдиха за романтичните си отношия. Всичко приключи през май 2019 година, когато актьорите са решили да се разделят. Холмс има и дъщеря - Сури, от предишния си брак с Том Круз.

Въпреки че това е първата им публична проява, Витоло и Кейти се познават от няколко месеца. Шеф готвачът събуди любопитството на феновете, когато остави коментар под снимка на актрисата още през юли месец. Емилио има собствен ресторант, който е бил закупен от баща му в началото на 90-те години. Цялото му семейство е работило там и той споделя, че това е голяма отговорност. "Ако искаш всичко да върви добре, трябва да си всеки ден в ресторанта", казва Емилио пред InStyle.

Любовта към киното на Витоло не се ограничава само до красивите актриси. Той е имал малки роли в предавания като "Royal Pains" и "Inside Amy Schumer". Според страницата му в IMDB, той трябва да участва и във филма "The Birthay Cake", който трябва да излезе по-късно през годината. В актьорския състав са включени още Вал Килмър и Йън Макгрегър.

Погледайки към социалните му профили, можем да видим, че Емилио е готвил за няколко известни личности. Ресторантът му е бил посещаван от семейство Обама, Куба Гудинг-Джуниър, Дензъл Уопингтън и други. Освен това, шеф готвачът е добър приятел и със Софи Търнър и Джо Джонас и дори е присъствал на 30-ия рожден ден на изпълнителя.

Дали нещата между Емилио и Кейти Холмс ще станат сериозни, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !