Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Първият потопен във водата магазин на Apple отвори в Сингапур

отпечатай новината

11.09.2020 11:19 | Видян 658 пъти

Първият потопен във водата магазин на Apple отвори в Сингапур

Без никакво съмнение, когато чуем за Apple, правим асоциации не само с иновации, изкуство, прецизност и модерна технология, но и с един изключителен дизайн и творчество, за което свидетелства и най-новия магазин на компанията, който днес отвори врати в Сингапур, съобщава imagazin.bg. Изключително оригинален, атрактивен, изграден изцяло от стъкло, или поне с такова впечатление ще останете щом го видите отстрани и най-интересното, произведението на изкуството е потопено в залива Марина.

Стъклената конструкция на Marina Bay Sands е поставена точно върху десет на брой вертикални пилота, който обаче не се виждат от повърхността, докато в куполната търговска площ, съвсем стандартно за Apple, по един изключително стилен начин, съчетан с множество естествени материали е представена цялата гама от продукти на технологичния гигант. Като започнем от смартфони, таблети, настолни и преносими компютри и стигнем до Apple Watch, безжичните слушалки и всякакви видове, свързани с продуктите на компанията аксесоари.

Вдъхновени от Римския пантеон, създателите на проекта обръщат огромно внимание не само върху нетрадиционната структура, но и върху естественото осветление. Стъкления купол е проектиран по такъв начин, че слънчевата светлина буквално достига до всяка странична вътрешна част на Marina Bay Sands, точно където са разположени и множество естествени дървета, които отново ни напомнят за зелената страна на компанията, но има и още нещо. От друга страна, вертикално разположените обръчи пък не позволяват на пряката слънчева светлина да заслепява посетителите.

До горната част на купола може да се стигне с вътрешни ескалатори, докато входа през долната част на Marina Bay Sands се осъществява чрез специално предвиден за целта 45 метров мост между произведението на изкуството и сушата. От компанията акцентират, че изцяло новото съоръжение ще упражнява своята дейност съобразно всички мерки за сигурност съобразно COVID-19. Посетителите ще трябва да носят маски, след като бъде проверена тяхната телесна температура на входа, а ако искате да разгледате официалната страница на Apple Marina Bay Sands, посетете тази връзка.

Apple, водата, магазин, отвори, потопен, сингапур   

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !