Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се нарежда сред топ 10% в света

отпечатай новината

16.09.2020 14:53 | Видян 728 пъти

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се нарежда сред топ 10% в света

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско беше награден с Travelers’ Choice Award® от Tripadvisor за 8-ма поредна година. Престижната класация на един от най-големите туристически сайтове включва хотели, които успяват да поддържат отлична оценка и ревюта от своите гости от цял свят. Милионите отзиви в Tripadvisor са поставили Кемпински Хотел Гранд Арена Банско в ТОП 10% в целия свят.

Наскоро хотелът беше отличен и с наградата "Most Wanted" от Hotels.com, част от Expedia Group, която включва над 325 000 хотела в цял свят. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е постигнал изключителната оценка от 9,4 от 10.

Генералният мениджър на хотела Кристиян Руге коментира: ,,Щастливи сме да получим толкова ценни отличия за гостоприемство, тъй като те са знак на признателност от страна на гостите за постоянните ни старания. Решени сме да продължим да предоставя безупречно обслужване и запомнящи се преживявания на своите посетители”.

Ако искате да се възползвате от специалните предложения за настаняване в хотела, вижте ТУК!
или се свържете с отдел Резервации на +359 749 88888

За да разгледате отзивите на TripAdvisor за Кемпински Хотел Гранд Арена Банско, моля, вижте ТУК !

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали.

Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

За „Кемпински”: Създадена през 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 78 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство.

Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !