Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Фен подари на Арни лула с лика му

отпечатай новината

17.09.2020 09:27 | Видян 1401 пъти

Фен подари на Арни лула с лика му

Трогателен жест към свой фен направи Арнолд Шварценегер. На 30 юли той навърши 73 години и получи множество поздравления в социалните мрежи, както и подаръци по пощата. Само преди няколко дни звездата от „Терминатор“ откри, че мъж е направил специална лула с лика му от филма, но тя така и не е стигнала до него.

Почивайки си вкъщи заради пандемията, бившият губернатор на Калифорния разви профила си в Instagram, а отскоро е потребител и на Reddit. Именно там той открива, че фенът му е сътворил нестандартната лула. Това го кара да се свърже с него и да поиска размяна.

„Издълбах тази лула специално за рождения ден на Арнолд“, коментира потребителят на платформата преди няколко месеца. Той обаче въобще не предполага, че холивудската звезда ще види творението му и ще го хареса.  

„Ще ми я продадеш ли?“, пита първо Шварценегер, но мъжът е категоричен, че ще му я подари, защото много го харесва.

„Ако настояваш да ми я дадеш, аз настоявам да ти върна снимка с подпис как я използвам“, коментира още Арнолд, който наскоро стана дядо. По думите му, това може да стане много лесно, защото заради коронавируса той просто ползва програма за обработка на снимки, с която слага автоматично инициалите си.

След няколко дни почитателят на актьора се похвали, че лулата му вече е изпратена и има снимка с автограф.

„На Радон, благодаря ти за страхотната лула“, пише на кадъра, на който звездата пуши с най-новия си подарък.

Много потребители на Reddit нападнаха мъжа, че снимката едва ли е подписана от самия Шварценегер, което пък накара холивудската звезда да го защити и да потвърди, че е държал да върне жеста.

Историята с лулата бързо се разпространи из всички социални мрежи, като само в Twitter е събрала над 25 000 споделяния.

„Това беше фантастичен подарък за рождения ми ден и се радвам, че Radon Lab (както е никнеймът на мъжа) получи вниманието, което заслужава“, написа по-късно Шварценегер.

Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !