Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Новото гадже на Пит се заяде с Анджелина

отпечатай новината

17.09.2020 15:45 | Видян 3064 пъти

Новото гадже на Пит се заяде с Анджелина

Новото гадже на Брад Пит – моделът Никол Потуралски, написа следното послание в социалните мрежи: „Щастливите хора не мразят!“.

Очевидно 27-годишната приятелка на холивудския актьор прави намек на Анджелина на фона на твърденията, че напрежението между нея и Пит ескалира.

Зашеметяващата Никол сподели този загадъчен цитат в профила си в Instagram във вторник вечерта.

Това се случва, след като миналата седмица се появиха слуховете, че отношенията между 56-годишния Брад и 45-годишната Анджелина са обтегнати до краен предел и двамата дори вече са спрели да посещават семейна терапия.

Никол Потуралски има 210 хиляди последователи в Instagram като славата ѝ в социалните мрежи от ден на ден нараства все повече и повече.

Смята се, че красавицата излиза с Пит от началото на годината. Двамата се появиха заедно за първи път на шоу на Кание Уест в Холивуд през ноември 2019 г.

Никол е омъжена за ресторантьора Роланд Мери, от когото има и син. Бизнесът на г-н Мери е ситуиран в Берлин. Твърди се, че бракът на красавицата и 68-годишния й съпруг е „ отворен“ и той нямал нищо против близките й отношения с Брад.

Към момента Никол има договор с модната агенция Next Management. За връзката ѝ с холивудския актьор се заговори миналия месец, когато двамата бяха забелязани да пристигат в южната част на Франция с частен самолет. Двойката посети замъка Миравал, където Пит и Джоли сключиха брак преди 6 години.

Бившата двойка купи имението във френската провинция, включително и лозето към него, през 2011 г. за сумата от 60 милиона долара. Наскоро Брад представи ново скъпо розе, произведено в Миравал.




 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !