Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Приянка умили мрежата с пост към Ник Джонас за ЧРД

отпечатай новината

19.09.2020 10:06 | Видян 1610 пъти

Приянка умили мрежата с пост към Ник Джонас за ЧРД

Приянка Чопра и Ник Джонас са една от най-обичаните двойки в Холивуд. Двамата доказват, че разликата във възрастта не е проблем и любовта е по-силна от всичко. Направиха няколко сватби, за да почетат традициите както в Индия, така и в САЩ, организирайки пищни празненства.

Публикациите им в социалните мрежи се харесват от милиони последователи, но най-популярни са тези, в които двамата доказват любовта си един към друг. По случай 27-ия рожден ден на Ник Джонас, Приянка изпрати мило послание към съпруга си, което трогна всеки един от феновете им. Тя публикува видео , в което е събрала най-добрите моменти на изпълнителя, негови снимки и общи фотоси на двойката.

„Благодарна съм, че си се родил. Честит рожден ден, любов“, написа актрисата. Братът на Ник – Кевин Джонас, също използва социалните мрежи, за да отбележи рождения му ден. „Честит рожден ден, Ник, щастлив съм, че сме приятели. Гордея се с теб и наздраве за още една обиколка около Слънцето“, написа Кевин в Instagram.

Не се знае как Чопра и Ник са отпразнували рождения ден, но съвсем скоро те ще плануват още едно парти. През декември те ще отбележат годишнина от сватбата си. И въпреки че втората година от брака им не беше толкова щастлива, имайки предвид продължаващата пандемия от коронавирус, семейството успя да намери и позитивната страна на нещата. Двойката прибави още един член към семейството си, купувайки си куче.

„Добре дошла в семейството, Панда!. Панда е смесица между хъски и австралийска овчарка и ние вече сме влюбени“, написа Ник през август месец. Звездите станаха леля и чичо, след като Софи Търнър и Ник Джонас посрещнаха първото си дете през юли. Същият месец Ник изрази любовта си към Приянка, когато тя навърши 38 години.

Снимка: BGNES


 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !