Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Днес започват благотворителните концерти на ВИП Брадър

отпечатай новината

14.05.2009 16:00 | Видян 14840 пъти | Гласували 1

Днес започват благотворителните концерти на ВИП Брадър

Нова телевизия продължава своята благотворителна мисия и ангажираност към проблемите на децата на България. И след VIP Brother 3 телевизията ще събира пари за различни каузи, свързани с деца.

От днес в четири поредни седмици, всеки четвъртък и петък от 20:00 ч. Нова телевизия ще излъчва двучасови шоу концерти под надслов " Всички имаме сърце: За децата на България". Водещ на концертите ще бъде Ники Кънчев, а като ководещи ще се редуват някои от най-нашумелите съквартиранти от къщата на VIP Brother 3.

Победителят Део ще е първият ководещ, а утре Петя Дикова ще изпробва таланта си на сцената. По време на концертите звезди ще влизат в нетипични за тях роли.

Ще бъде изграден специален call център, в който зрители ще могат да се обаждат и да даряват пари, като ще получат възможността лично да се свържат с някоя от звездите на концертите и да говорят с нея в ефир. По време на живото предаване ще се излъчат материали за това какви конкретни дейности са започнати с набраните средства от VIP Brother 3, както и много поздравителни послания от български звезди.

Гости в първия от поредицата концерти, посветени на децата на България, ще бъдат: Глория, която ще участва в изненадващ дует с водещия на "Календар" Костадин Филипов, група Акага, Графа и детска група "Смехорани", самият Део и рапъра Мишо Шамара.

Звездите, които ще се качат на сцената в петък, 15 май, са: попфолк изпълнителката Деси Слава, певицата Тони, Сантра и Кристо, ансамбъл "Българе", а журналистката Цветанка Ризова ще рецитира стихове.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !