Бекъмова шие сватбената рокля на...

Виктория Бекъм вече е в трескава подготовка за роклята на...

Татяна Лолова с премиера на песен

Актрисата Татяна Лолова е част от проекта Пеещи артисти...

Женски бой във Фермата

отпечатай новината

23.09.2020 09:52 | Видян 866 пъти

Женски бой във Фермата

Край на селската идилия в риалити формата „Фермата“ - жените се хванаха за косите. В стопанството се носят крясъци, летят обиди, размахват се юмруци. В епицентъра на лютия сблъсък са Дана, известна като талисмана на „Левски“, както и Мария, която върти заведение извън шоуто.

Двете доскорошни приятелки се мятат една срещу друга като диви животни пред смаяните погледи на останалите участници в шоуто.

Екшънът стартира, след като докачливата на тема равноправие на половете Дана се ядоса на доскорошната си дружка, че защитава мъжете във фермата и я нарече „мазна лицемерка“.

Думите й силно жегнаха гордата Мария, тя подгони по поляната своята душманка, приклещи я в кухнята и я задърпа гневно.

Преди яростта й да се стовари мощно върху Дана, мъжете се намесиха и разтърваха беснеещите жени.

Строителят Боби изведе извън кухнята ревящата и крещяща Мария, а готвачът Илиян стисна в усмирителна прегръдка пустосващата левскарка.

Малко след като избухна с пълна сила, женският сблъсък претърпя неочакван обрат. Емоциите рязко се охладиха, а разкаяните съпернички се метнаха в прегръдките си. „Всички си мислят, че съм лоша“, разрева се като малко дете Дана. „Не си лоша, знам че си добра! Навремето реагирах като теб. Приемам те като дъщеря, искам да ти помогна, бъди по-умерена“, успокои я майчински Мария, явно преглътнала обидата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !