Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Принц Хари подновява лиценза си за пилот

отпечатай новината

23.09.2020 15:42 | Видян 1242 пъти

Принц Хари подновява лиценза си за пилот

Докато се установява в Калифорния, принц Хари си търси нови хобита, но не бърза да се разделя със старите. Източник на британския таблоид The Sun съобщи, че 36-годишният херцог на Съсекс се е присъединил към частен клуб за хеликоптери в Санта Барбара, където от няколко месеца живее със съпругата си Меган Маркъл и едногодишния си син Арчи.

Именно в знаменития град Монтесито двойката се сдоби с луксозно имение за 15 милиона долара.

„Хари стана член на местния клуб за летци в Калифорния, за да запази сегашния си лиценз за пилот на хеликоптер“, каза източникът. „Всяка година трябва да лети определен брой часове, в противен случай лицензът няма да бъде подновен. Правилата работят по същия начин, както във Великобритания.“

„Той е много горд с този лиценз“, добави приятелят на принц Хари. „Едва ли ще бъде повикан отново за военна служба в Англия, но той иска да използва това за лични цели, за да могат той и Меган да отидат на екскурзия, ако искат.

Херцогът няма личен хеликоптер, но много от богатите му съседи имат. The Sun отбелязва, че тези хора може би с удоволствие ще се съгласят да помогнат на внука на Елизабет II. А също така е възможно след сключването на многомилионна сделка с Netflix Хари и Меган сами да си позволят такава покупка.


Снимка: БГНЕС
Източник: tialoto



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !