бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Майли посвети песен на Лиъм: Ти ме познаваш най-добре

отпечатай новината

23.09.2020 17:06 | Видян 989 пъти

Майли посвети песен на Лиъм: Ти ме познаваш най-добре

Все по-често Майли Сайръс си спомня за бившия си съпруг Лиъм Хемсуърт. Певицата съвсем скоро обясни в интервю, че актьорът вече е мъртъв за нея, че несподелената любов е по-страшна от смъртта, но ето, че певицата посвети песен на някогашната си любов. Много скоро 27-годишната Сайръс ще издаде своя седми албум и вече е ясно, че ще спомене Лиъм в няколко нови песни.

И така, в парчето „Win Some, Lose Some“ изпълнителката пее за жестоката любов, която я е накарала да страда. „Снощи заби пирон в ковчега, Господ знае, че вече бяхме мъртви. Погледни назад, спомените ме преследват, не мога да повярвам, че го направихме отново, да. Не мога да разбера колко време е минало “, цитира Mirror песента на Майли.

А в припева добавя: „Познаваш ме по-добре от всеки друг, но най-много ме нарани, скъпи мой. Вече не мога да се преструвам.“
В песента на WTF „Do I Know“ Майли пее за сватбата с Лиъм, която се състоя през декември 2019 г. – шест месеца преди раздялата им. „Може би бракът е бил само за да се разсейваш“, пише Сайръс в текста.

В подкаста Barstool Sports, звездата призна, че все още преживява тежко раздялата с Хемсуърт. „Имах много болезнена и трудна раздяла, която се следеше от почти всички. Заедно сме от близо 10 години. Това е като смъртта, когато загубиш любов“, каза Майли.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !