Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Принцеса Юджини очаква първи наследник

отпечатай новината

25.09.2020 14:05 | Видян 1474 пъти

Принцеса Юджини очаква първи наследник

Принцеса Юджини и нейният съпруг Джак Бруксбанк очакват първото си дете, разкри дворецът в Обединеното кралство. Официалното изявление гласи: „Нейно кралско височество принцеса Юджини и г-н Джак Бруксбанк са много щастливи да съобщят, че очакват бебе в началото на 2021 година. Херцогът на Йорк и Сара, херцогинята на Йорк, г-н и г-жа Джордж Бруксбанк, кралицата и херцогът на Единбург са радостни от новината.“

Това кралско бебе ще бъде единадесето по ред като наследник на трона, когато се роди, което означава, че чичото на Юджини – принц Едуард ще се премести на дванадесето място. Едва ли бебето на Юджини и Джак ще има кралска титла.

Бъдещите родители публикуваха снимка с бебешки пантофки, с която споделиха щастливата вест със света.

Новината за бебето идва два месеца след като по-голямата сестра на Юджини – принцеса Беатрис, се омъжи на малка, интимна церемония за предприемача Едоардо Мапели Моци.

Юджини и нейният съпруг, мениджър на текила, сключиха брак на 12 октомври 2018 г. Двойката се ожени в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзор пред около 800 гости. Сред тях бяха Кейт Мос, Кара Делевин и Кресида Бонас, както и Роби Уилямс и съпругата му Айда Фийлд, чиято дъщеря Теди беше една от очарователните шаферки.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !